Klik op een van de onderstaande knoppen om een mogelijke bijwerking te melden of om een mogelijk technisch mankement van een product of verpakking aan ons door te geven. Tevens kunt u hier een vraag te stellen of informatie aanvragen.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00u - 17:00u telefonisch bereikbaar.

U kunt een (vermoedelijke) bijwerking, onwerkzaamheid of defect van een product melden via nummer 0800 - 1535.

Voor overige vragen zijn wij bereikbaar op nummer 0297 - 280 480 (consument & retail) en 0297 - 280 470 (veterinair).

Let op: indien u uw persoonsgegevens achterlaat via het contactformulier, dan gaat u ermee akkoord dat Bayer B.V., Energieweg 1, 3641 RT Mijdrecht, Nederland, uw persoonlijke gegevens verwerkt ten behoeve van analyse van veiligheids- en kwaliteitsinformatie van onze producten. Uw gegevens worden verwerkt in een beveiligde omgeving op een server binnen de Europese Unie. Bayer zal de gegevens in alle gevallen vertrouwelijk behandelen conform de toepasselijke wetgeving. Uw gegevens zijn alleen toegankelijk voor Bayer B.V., Bayer AG en onze dienstverleners die ten behoeve van Bayer persoonsgegevens verwerken. U kunt hierover contact opnemen met Bayer via dataprivacy.nl@bayer.com.

Een vermoedelijke bijwerking melden

Wanneer u een vermoedelijke bijwerking met betrekking to een Bayer diergeneesmiddel wenst te melden, neem dan contact op met uw dierenarts of apotheker, de Nederlandse overheid of breng Bayer op de hoogte door het bijwerkingenformulier in te vullen. Bayer heeft de verplichting deze melding op geanonimiseerde wijze door te geven aan de overheid.

Een vermoedelijke onwerkzaamheid van het product melden

Wanneer u het vermoeden heeft dat een product niet of onvoldoende gewerkt heeft met betrekking tot de in de bijsluiter vermelde toepassingen kunt u dit aan ons melden.

Een vermoedelijk technisch mankement van een product of de verpakking melden

Bijvoorbeeld: de verpakking van het product is beschadigd, de inhoud van de verpakking is incompleet, of u ervaart een probleem bij het gebruiken of het gebruiksklaar maken van het product.

Een vraag stellen over een product

Dit formulier is niet bedoeld voor het stellen van persoonlijke medische vragen. Mocht u een dergelijke vraag hebben, wendt u zich dan tot uw dierenarts of behandelend arts. U kunt middels dit formulier bijvoorbeeld brochures aanvragen of een vraag stellen over een product of onze website.