Wij staan open voor al uw tips en opmerkingen over onze producten. Uw mening helpt ons om onze producten te blijven verbeteren. Ook met vragen kunt u bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers met expertise op dit gebied zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op.

Deze website is niet bedoeld voor de beantwoording van medische vragen over onze producten. Mocht u algemene medische vragen hebben, wendt u zich dan tot uw behandelend arts die volledig op de hoogte is van uw medisch dossier. Wilt u een medische vraag stellen over één van onze producten, neemt u dan telefonisch contact op met ons medisch secretariaat, bereikbaar via telefoonnummer 023 799 1000.

Let op: indien u uw persoonsgegevens achterlaat bij ons medisch secretariaat of via het contactformulier, dan gaat u ermee akkoord dat Bayer B.V., Siriusdreef 36, 2132 WT, Hoofddorp, Nederland, uw persoonlijke gegevens verwerkt in een centrale database ten behoeve van analyse van veiligheids- en kwaliteitsinformatie van onze producten. Bayer zal de gegevens op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerken, in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming. U kunt hierover contact opnemen met Bayer via 023 799 1000.

Wat wilt u doen?

Een vraag stellen over een product

Deze website is niet bedoeld voor de beantwoording van persoonlijke medische vragen. Mocht u een dergelijke vraag hebben, wendt u zich dan tot uw behandelend arts die volledig op de hoogte is van uw medisch dossier.

Voor algemene medische vragen over een product, kunt u telefonisch contact opnemen met ons medisch secretariaat, bereikbaar via telefoonnummer 023 799 1000.

Een productklacht melden

Wanneer u een productklacht heeft met betrekking tot een Bayer product voor humaan gebruik (bijvoorbeeld een beschadigde tablet of het ontbreken van een blister) kunt u deze melden via het e-mailadres: nl.productcomplaint@bayer.com.

Een mogelijke bijwerking melden

Heeft iemand een mogelijke bijwerking ervaren tijdens het gebruik van een Bayer product? Meld deze dan hier.

Een vraag stellen over de website / Een probleem melden over de website

Wanneer u een vraag heeft over onze website Medischwijzer.nl, of wilt u een probleem melden, neemt u dan contact op.