Wij staan open voor al uw tips en opmerkingen over onze producten. Uw mening helpt ons om onze producten te blijven verbeteren. Ook met vragen kunt u bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers met expertise op dit gebied zitten klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op.

Mocht u algemene medische vragen hebben, wendt u zich dan tot uw behandelend arts die volledig op de hoogte is van uw medisch dossier. Wilt u een medische vraag stellen over één van onze producten, neemt u dan telefonisch contact op met ons medisch secretariaat, bereikbaar via telefoonnummer 0297-280666.

Let op: indien u uw persoonsgegevens achterlaat bij ons medisch secretariaat of via het contactformulier, dan gaat u ermee akkoord dat Bayer B.V., Energieweg 1, 3641RT, Mijdrecht, Nederland, uw persoonlijke gegevens verwerkt in een centrale database ten behoeve van analyse van veiligheids- en kwaliteitsinformatie van onze producten. Bayer zal de gegevens op behoorlijke en zorgvuldige wijze verwerken, in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. U kunt hierover contact opnemen met Bayer via 0297-280666.

Wat wilt u doen?

Een vraag stellen

Bijvoorbeeld: wat is de houdbaarheidsdatum.

Een mogelijk technisch mankement van een product of de verpakking melden

Bijvoorbeeld: de verpakking is beschadigd of incompleet, u ervaart een probleem bij het gebruiksklaar maken of gebruiken van een product, ...

Een mogelijke bijwerking melden

Wanneer u een bijwerking met betrekking tot een Bayer geneesmiddel wenst te melden, neem dan contact op met uw arts of apotheker, de Nederlandse overheid of breng Bayer op de hoogte door het bijwerkingenformulier in te vullen. Bayer heeft de verplichting deze melding door te geven aan de overheid.

Wij nemen elke mogelijke bijwerking serieus en proberen deze zo goed mogelijk te documenteren. Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Onderstaand formulier is een standaardformulier voor al onze producten. Naar aanleiding van het invullen van dit formulier kan er contact met u worden opgenomen voor aanvullende gegevens